Services

Optifuel programma

Brandstofkosten zijn van grote invloed op de rentabiliteit van een wagenpark. Het Optifuel programma van Renault Trucks is gericht op een maximale brandstofbesparing. Reken uit hoeveel u bespaart.
Dit programma omvat onder meer een chauffeursopleiding voor zuinig rijden. De veranderende rijstijl heeft ook een positief effect op de onderhoudskosten. Daarnaast is Optifuel Infomax, een geavanceerd Fleet Management Systeem, een ideale tool voor het analyseren van rijstijlen en het beheersen van brandstofkosten. Dankzij Optifuel is het mogelijk om het maximale rendement uit uw wagenpark te halen. Lees meer.

Optifleet

VERHOOG DE RENTABILITEIT VAN UW WAGENPARK
Renault Trucks biedt u Optifleet: de kant en klare oplossing voor wagenparkbeheer om u dagelijks te begeleiden en uw exploitatiekosten te verlagen www.optifleet.net. Bekijk de PDF.

U kunt uw activiteiten in real-time beheren en houdt uw belangrijkste kostenposten onder controle.

Via Optifleet kan u uw bedrijfskosten verlagen en dagelijks profiteren van de voordelen: geolokalisatie, monitoring van het verbruik van uw Renault Trucks voertuigen, monitoring van de werktijden van uw chauffeurs.

* afhankelijk van de omstandigheden
** DTI 11 & DTI 13

Start & Drive reparatie- en onderhoudscontract:

Tegen een vast maandbedrag wordt het risico op onverwachte reparatiekosten door Renault Trucks gedragen.

Expandys

Deze uitgebreide garantieregeling verzekert u tegen defecten aan de belangrijkste onderdelen van uw voertuig voor een duur van maximaal 5 jaar, met onder meer terugbetaling van alle herstellings- en takelkosten.

Financiering

Uiteraard is Groep Bielen in samenwerking met financieringsmaatschappij VFS ook het aangewezen adres voor de complete financiering van uw wagenpark, zoals leasing en renting.

Originele onderdelen

Groep Bielen doet geen concessies aan kwaliteit. Dit wordt onderstreept door het kwaliteitslabel Approved Parts van Renault Trucks. Dit label garandeert dat de hersteller uitsluitend werkt met originele onderdelen van Renault Trucks. Hierdoor is de klant verzekerd van een maximale levensduur van de voertuigen. Nu en in de toekomst!

Reparatie tegen vast tarief

  • Een vooraf bekende prijs: geen verrassingen
  • Een all-inprijs voor alle onderdelen en werkuren
  • De garantie dat er originele onderdelen gebruikt worden
  • Een vol jaar garantie op zowel de arbeidsuren als de onderdelen.

Wij zorgen ervoor dat u altijd kunt beschikken over een voertuig in perfecte conditie én dat u optimale controle heeft over uw kosten. U kunt rekenen op snelle en deskundige service op alle terreinen en uiteraard professionaliteit. Wij staan voor u klaar en nemen de zorg voor uw bedrijfswagen uit handen.Fast&pro

De Fast & Pro dealers van Renault Trucks voldoen aan een aantal strikte eisen. Ze beschikken op zowel verkoop- als  servicegebied over goed getrainde teams die zich enkel bezighouden met bestelwagens. Het resultaat: snelheid,  professionaliteit en kwaliteit op het gebied van verkoop, onderhoud en reparatie, die volledig is aangepast aan uw behoeften.

Pechverhelping 24/7

Voor herstellingen aan bestelwagens en vrachtwagens buiten de openingsuren beschikt Groep Bielen over een 24 uurs-pechverhelping. Als erkend Renault Trucksdealer verbindt Groep Bielen zich ertoe om alle herstellingen die binnen 2 uur mogelijk zijn op dezelfde dag uit te voeren. Op die manier kunt u altijd vooruit!

24/7 service:

  • Service 24/7 garage Bielen: 0497 052 935
  • Renault Trucks: 0800 970 23